ООН та ЮНІСЕФ знову виплачуватимуть українцям по 2000 гривень раз на місяць: як отримати

З початку війни українцям, а частіше внутрішньо переміщеним особам, фінансово допомагає не лише держава, а й різноманітні благодійні організації. Одними з повідомлень про нові виплати є ООН і ЮНІСЕФ.

У минулому році ООН виплачувала кошти не лише переселенцям, а й українцям без цього статусу, включаючи пенсіонерів, багатодітним сім’ям та іншим уразливим категоріям. Відомо, що ці дві міжнародні організації знову почали збирати дані з метою надання подальшої підтримки громадянам України зі статусом ВПО.

Як отримати гроші від ООН?
На даний момент відомо, що фінансова підтримка надаватиметься у всіх регіонах, проте не всім охочим, оскільки, як завжди, існують певні обмеження. Допомога буде спрямована лише тим людям, які найбільше потребують цієї підтримки.
Щоб подати заявку, потрібно звернутись до пункту прийому у своєму регіоні.

Насамперед кошти виплачуватимуть тим, хто найбільше постраждав від бойових дій: втратив рідних чи майно.

Якщо вашу заявку схвалять, то ви отримуватимете допомогу протягом трьох місяців по 2200 гривень.

Що відомо про допомогу ЮНІСЕФ?
Ця організація, на відміну від ООН, націлена більше на підтримку не ВПО, а багатодітних сімей, що постраждали від війни. При цьому статус ВПО мати не обов’язково, адже ракети прилітають по всій території України та іноді житло втрачають люди, які зовсім не є переселенцями.

Дана допомога також буде у розмірі 2200 гривень на особу і виплачуватиметься вона також протягом трьох місяців. Щоб її отримати, потрібно перейти за посиланням та виконати інструкцію. Якщо вам схвалять виплату, ви отримаєте її вже за короткий час.

Увага! Залишайте свої дані лише на перевірених та офіційних сайтах
У зв’язку з тим, що в Україні можна оформити одразу кілька видів виплат, активізувалися шахраї. Вони створюють фейкові сайти, де люди, ввівши свої дані, дають шахраям доступ до персональної інформації. З її допомогою аферисти можуть надалі отримати доступ до банківських рахунків і, звісно, вкрасти гроші.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *