Удар був завданий ракетою «Кинджал»: нові деталі ворожої атаки на Київ

Країна-терорист РФ у ніч із 8 на 9 березня завдала чергового удару по Києву. Внаслідок цього є влучання в об’єкт інфраструктури, попередньо, аеробалістичною ракетою типу «Кинджал».

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає пресслужба КМВА. Усі служби працюють на місці, триває ліквідація наслідків.

«Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. У столиці тривога тривала майже 7 годин. Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння – починаючи від баражуючих боєприпасів Shahed і до майже всього найменування крилатих ракет. Завдяки роботі нашої ППО ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу «Кинджал» (попередня інформація) влучила в об’єкт інфраструктури», – повідомив Попко.

Начальник КМВА додав, що в столиці задіяні часткові екстрені відключення електроенергії. Крім того, за його словами, в Святошинському районі уламками ракети було поранено двоє осіб.

«Їм надається медична допомога. Також рештки ракети пошкодили автомобілі. Інформація уточнюється», – резюмував Попко.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *