Українські захисники привітали своїх мам з Днем матері прямо з фронту: зворушливе відео

Військовослужбовці 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу привітали своїх мам із Днем матері. Захисники країни прямо з фронту за все подякували матерям і попросили не хвилюватись за своїх синів.

У зверненні до матері військові закликали їх берегти себе та чекати вдома своїх захисників. Про це йдеться у відеозверненні 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу у Facebook (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Захисники України розповіли, що мами завжди були у їхньому житті надійною опорою. Тепер же військові докладають усіх зусиль для захисту та спокою своїх матерів.

Воїни подякували своїм мамам за найголовніше – життя, яке вони не просто витрачають, а приносять користь, захищаючи батьківщину та звільняючи Україну від окупантів.

«Ви захищали нас, коли ми були дітьми, а тепер наша черга. Наше головне побажання – не хвилюйтеся, бережіть себе і чекайте на нас вдома. Наш головний подарунок – повернутися до вас з перемогою. З Днем матері!», – йдеться у зверненні.

Українські захисники привітали своїх мам з Днем матері прямо з фронту: зворушливе відео

Варто зазначити, що згідно з Указом Президента України від 10 травня 1999 р. № 489/99, День матері в нашій країні відзначається щодругої неділі травня.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *