Українці можуть подати заявки на безплатні продукти харчування до ще одного фонду

В Україні розгорнув свою діяльність іще один благодійний фонд, який надає допомогу людям, що найбільше постраждали від війни. Українці можуть отримати від нього безплатні продукти харчування, одяг та засоби гігієни.

Про те, хто може розраховувати на допомогу фонду, та як подати на неї заявку, розповіло видання napensii.

Вже другий рік не припиняється повномасштабна війна, яку розпочала РФ проти України. За цей час багато українців змушені були залишити свої будинки. Багато хто втратив роботу і фактично залишився без засобів для існування. У цих умовах чималу допомогу громадянам надають різноманітні благодійні фонди, які допомагають їм пережити нелегкий час.

Зокрема, в Україні розгорнув свою діяльність ще один благодійний фонд – Allies of the World (Фонд Союзників Світу). Він надає громадянам допомогу продуктами харчування та іншими предметами першої потреби.

До тих, про кого опікується Allies of the World, входять громадяни, які опинилися через війну у складній життєвій ситуації. Вони можуть отримати від волонтерів фонду як продукти харчування, так і необхідний одяг, гігієнічні засоби та предмети першої потреби.

До тих, кому фонд готовий простягнути руку допомоги, входять різні категорії населення:

  • переселенці (ВПО)
  • люди, які постраждали через війну
  • Збройні Сили України
  • медичні заклади.

Особливість цієї благодійної організації у цьому, що вона надає допомогу як людям, так і тваринам. Адже через війну страждають не лише люди, а й брати наші менші. Тому звернутися по допомогу до Allies of the World можуть навіть притулки для тварин. Їх також обіцяють не залишити наодинці зі своїми проблемами.

Як отримати допомогу Фонду Союзників Світу

Розраховувати на допомогу цього фонду можуть усі українці, але там попередили, що віддають перевагу найбільш уразливим категоріям населення.

Для того, щоб отримати допомогу від цього фонду, потрібно заповнити та подати онлайн заяву. Його можна знайти за таким посиланням: https://alliesoftheworld.com/zapit

Щоб заповнити заяву, вам знадобляться такі особисті дані:

  • ПІБ;
  • ваш номер телефону;
  • докладна вказівка ​​виду допомоги, якої ви потребуєте;
  • будь-який документ, що підтверджує статус ВПО або військовослужбовця.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *