Масштабний збій Приват24

ПриватБанк просить українців призупинити на час проведення будь-яких видів платежів в додатку Приват24. Масштабний технічний збій привів до того, що платежі проходять з великою затримкою, тому проводити їх повторно не можна, щоб не втратити гроші.

Масштабний збій Приват24: ПриватБанк просить припинити проведення будь-яких платежів - today.ua
 

Як розповіли в прес-службі ПриватБанк, всі платежі, які клієнти банку вже встигли оформити в Приват24, будуть проведені пізніше, із запізненням. В системі додатки сталася масштабна технічний збій, з наслідками якого на даний момент розбираються відповідні служби ПриватБанку.

Подробиці події в ПриватБанк не розголошують, обіцяють, що найближчим часом проблема буде повністю усунена, а всі платежі пройдуть остаточну стадію проведення.Масштабний збій Приват24: ПриватБанк просить припинити проведення будь-яких платежівУкраїнцям, яким необхідно терміново перерахувати гроші, в ПриватБанк рекомендують в суботу, 9 жовтня 2021 року скористатися іншими можливостями. Наприклад, у віддаленому режимі можна провести платіж в телефонному режимі, для цього необхідно зателефонувати на номер 3700, вибрати пункт «Платежі по телефону» і слідувати рекомендаціям робота.

Також клієнти ПриватБанк можуть скористатися послугою SMS-банкінг. Вона дозволяє поповнити мобільний рахунок або перевести гроші на карту.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *