Поліція затримала «гастролера» з Броварів, який «обчистив» квартири в Чернівцях – фото

У Чернівцях правоохоронці затримали жителя Київщини, який підозрюється у вчиненні крадіжок на Буковині.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.
На спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про крадіжку грошей, ювелірних прикрас та інших цінних речей з квартири у Чернівцях.

Своїми діями крадій завдав потерпілим збитків майже на 70 тисяч гривень. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група та спеціаліст-криміналіст Чернівецького районного управління поліції, оперативники УКР і поліцейські-кінологи ГУНП.

Здійснивши низку першочергових розшуково-слідчих заходів, правоохоронці отримали прикмети ймовірного злодія та оперативно встановили його місцезнаходження.

Оперативники карного розшуку з’ясували, що 31-річний житель міста Бровари Київської області приїхав до Чернівців і вдень проник до квартири місцевих жителів, скориставшись їхньою відсутністю. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів і незаконне зберігання наркотиків.

Поліцейські вилучили у зловмисника частину викрадених речей та інші докази його протиправної діяльності.

Слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *