У Зазимській бібліотеці на Броварщині запрацював безкоштовний мовний клуб

У Зазимській бібліотеці розпочинає роботу безкоштовний мовний клуб для школярів (5-11 класів) та дорослих 

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з покликанням на подію у Facebook

Охочим поглибити свої знання англійської, а також познайомитись з деякими іншими європейськими мовами ведуча пані Марія Чернишенко пропонує свій авторський курс. Пані Марія — перекладачка і редакторка в науковому журналі, у своїй роботі використовує англійську мову, а до того ж цікавиться і вивчає інші.

Учасники клубу матимуть змогу познайомитись з різними європейськими мовами, досліджуючи їхню подібність і різницю, працюючи з художньою літературою, передивляючись фільми, спілкуючись з native speaker та фахівцями перекладу. Основні мови клубу: англійська, німецька, чеська. Додатково: словенська, хорватська, французька, польська, гінді.

Кожна зустріч охоплює чотири мови (з перерахованих вище). Протягом тижня тематичні матеріали до занять публікуватимуть у фейсбуці. Заняття проходитимуть щосуботи в Зазимській бібліотеці (вул. Гостинна, 5, другий поверх). Тривалість заняття близько двох годин, з перервами між окремими частинами. Кількість учасників в групі – до 10 осіб (можна створити більше, ніж одну групу). Участь у клубі безоплатна, перша зустріч відбудеться 14 січня о 10:00.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *