За право виступати від імені України у Мальме змагатимуться 11 учасників Нацвідбору

Фінал національного відбору на Євробачення-2024 відбудеться 3 лютого, але українці вже обрали свого фаворита, який може виступити від імені України на пісенному конкурсі, передає «Дивогляд«.

На сайті Eurovision World з’явилося опитування, в якому українцям запропонували проголосувати за свого фаворита з 11-ти претендентів на участь у Євробаченні від імені України.

Так, на першому місці за кількістю голосів (58%) опинився дует співачок Jerry Heil і alyona alyona, які представили пісню «Teresa & Maria». Варто відмітити, що раніше букмекери також пророкували артисткам перемогу у Нацвідборі.

хто здобуде перемогу у Нацвідборі на Євроабчення-2024 (cтавки букмекерів)
хто здобуде перемогу у Нацвідборі на Євроабчення-2024 (cтавки букмекерів)
Фото: Eurovision World

На другому місці з показником 16% голосів опинився співак MELOVIN з піснею «Dreamer», а третю позицію (6%) зайняла виконавиця YAGODY з треком «Tsunamia».

хто здобуде перемогу у Нацвідборі на Євроабчення-2024 (голоси глядачів)
хто здобуде перемогу у Нацвідборі на Євроабчення-2024 (голоси глядачів)
Фото: Eurovision World

За право виступити від імені України на Євробаченні у Мальме змагатимуться 11 учасників Нацвідбору:

  • YAKTAK – Lalala;
  • INGRET – Keeper;
  • NAZVA – Slavic English;
  • ANKA – «Палала»;
  • Drevo – Endless chain;
  • Alyona Alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria;
  • MELOVIN – DREAMER;
  • SKYLERR – Time is running out;
  • Ziferblat – Place I Call Home;
  • YAGODY – Tsunamia;
  • NAHABA – GLASSS.

ЯК ОБИРАТИМУТЬ ПЕРЕМОЖЦЯ

Традиційно учасника Євробачення від України обиратимуть члени незалежного журі, а також глядачі. До складу журі цього року увійшли шоумен Андрій Данилко, співачка Джамала і лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець.

Глядачі також зможуть віддати свій голос за фаворита і взяти участь у виборі представника нашої країни у пісенному конкурсі. Глядацьке голосування відбуватиметься у мобільному додатку «Дія».

КОМУ ПРОРОКУЮТЬ ПЕРЕМОГУ НА ЄВРОБАЧЕННІ-2024

Раніше букмекери поділилися своїм новим прогнозом щодо ймовірного переможця на Євробаченні у 2024 році. Спочатку перше місце стабільно займала Британія, але в останньому прогнозі у лідери «вивели» Україну, незважаючи на те, що наразі навіть невідомо, хто представить нашу країну на пісенному конкурсі.

ЩО ВІДОМО ПРО ЄВРОБАЧЕННЯ-2024

Півфінали та фінал пісенного конкурсу пройдуть у шведському місті Мальме. Перший півфінал запланований на 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал пройде 11 травня. 

Цьогорічним слоганом Євробачення було визнано «United By Music» («Об’єднані музикою»).

Нагадаємо, раніше «Дивогляд» розповідав, де і коли дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення-2024 та як глядачі зможуть проголосувати за свого фаворита.

 Дивогляд 5.UA.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *