Альтернатива генератору та Jackery: що таке VigorPool, як користуватися та скільки коштує

В Україні через відключення світла злетів попит на різні зарядні пристрої, наприклад, EcoFlow, Jackery, Bluetti. Серед таких – VigorPool.

Що таке VigorPool, як працює пристрої та скільки коштує – розповідає OBOZREVATEL.

VigorPool – зарядна станція, яка в залежності від моделі дозволяє заряджати 7-10 пристроїв одночасно. Наприклад, ємності моделі Captain 1200W 1280Wh 400000 mAh вистачить на 106 зарядок смартфона, 18 зарядок ноутбука, 10 годин роботи 43″ телевізора або 24 години портативного міні холодильника на 45W.

Станція не використовує заряд акумулятора, коли повністю заряджена та підключена до мережі. Вона автоматично перемикається на живлення від батареї протягом 10 мс після відключення світла.

Загалом станції VigorPool є не дуже великими, що дає їм перевагу над тими ж актуальними наразі генераторами. Ба більше, пристрої є безшумними і в процесі експлуатації не виділяють ніякого запаху. Вага VigorPool в середньому складає до 15 кг, що робить його зручним, пристрій можна легко перенести з оселі в оселі або в іншу кімнату.

У деяких моделей VigorPool є можливість підключення до сонячної панелі. Усього за годину (60 хв.) станція заряджається до 60-80% (в залежності від моделі). Як пишуть користувачі в мережі, повністю станція заряджається приблизно за півтори години, тож люди встигають підживити VigorPool у період між вимиканнями електроенергії.

Люди, які придбали пристрій, задоволені тим, що в VigorPool з боків встановлені ліхтарі. При цьому серед недоліків виділяють те, що розетки вмонтовані позаду станції, а зарядка самого пристрою – спереду, що не зручно для користувачів.

Відгуки про VigorPool Captain 1200W 1280Wh 400000 mAh
Відгуки користувачів
Відгуки клієнтів

Ціни на VigorPool залежать від моделі. Одна з найбільш популярних – VigorPool Lake – обійдеться приблизно в 13-14,5 тис. грн. Більш потужні моделі, такі як VigorPool Captain, коштують дорожче – до 55-60 тис. грн.

Зарядна станція VigorPool Lake 300W 320Wh 100000 mAh Grey (VP11-EU)
Скільки коштує зарядна станція VigorPool Captain
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *