Від 5 жовтня на Київщині діятиме новий розподіл на рівні епідемічної небезпеки

Про це повідомляється на сайті Київської обласної державної адміністрації.

«Помаранчевий» рівень небезпеки поширення COVID-19 залишиться на території мм. Ірпінь, Фастів та Баришівського і Києво-Святошинського районів. Рішення про це прийняла Київська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 2 жовтня 2020 року.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території мм. Біла Церква, Березань, Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Обухів, Переяслав, Славутич та Білоцерківського, Бориспільського, Бородянського, Броварського, Васильківського, Кагарлицького, Макарівського, Миронівського, Обухівського, Переяслав-Хмельницького, Рокитнянського, Сквирського, Ставищенського, Таращанського, Фастівського, та Яготинського районів.

На території решти районів, міст обласного значення та ОТГ Київської області застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

«Кількість хворих на коронавірус в області зростає. Нажаль маємо 8 смертей за останню добу. Поки в лікарнях вистачає як ліжок, так і лікарів. Зрозуміло, що люди втомилися від карантинних обмежень. Але загроза від коронавірусу залишається такою ж, якою й була. Тому від сумлінності кожної людини залежить ситуація з поширенням епідемії в області. Місцева влада повинна роз’яснювати людям, в чому полягає небезпека коронавірусу, чому потрібні карантинні обмеження, чому є обов’язковим носіння масок та використання дезінфекторів. Треба діяти більш відповідально й нарешті усвідомити, що подолання загрози коронавірусу є спільним завданням для всіх органів влади», – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *