Граючи в Броварах ХК «Крижані Вовки» поступаються і вибувають з плей-оф

10 березня, в Броварах відбувся матч 41-го туру УХЛ Паріматч «Крижані Вовки» — «Сокіл».

Стартова 20-хвилинка була багатою на моменти, але не на закинуті шайби — в рівній боротьбі пройшов період. Мабуть, кого варто відзначити, так це голкіперів обох команд, які відбивали все те, що летіло у ворота.

З закинутої шайби почали другий період хокеїсти «Крижаних Вовків» — Сергій Дорофєєв відправив шайбу під перекладину. Підопічні Шафаренао кинулися зрівнювати рахунок, але переграти Стельмаха їм до кінця другої 20-хвилинки так і не вдалося

Підопічні Олега Шафаренка вже на 24 секунді третього періоду зрівняли рахунок. Не зменшуючи швидкості вони продовжили закидати володіння «Вовків», але справжні чудеса у воротах творив Стельмах, який не дав відзначитися «пернатим» до завершення періоду.

В овертаймі в першій атаці перемогу «Соколу» приніс точний кидок Фелікса Морозова. Це означає, що «Крижані Вовки» припиняють боротьбу за плей-оф.

«Крижані Вовки» — «Сокіл» 1 2 ОТ (0:0, 1:0, 0:1, 0:1)

Шайби: 1:0 Дорофєєв (Сибілевіч), 22:34; 1:1 Кузьменко (Рубан), 40:24; 1:2 Морозов (Андрейків, Рубан), 60:54.

Крижані Вовки: Стельмах (Макаренко); Жигалов — Дорофєєв, Макаров — Карпов, Сисоєв — Лучніков; Сибілевіч — Сурін (А) — Анкудінов (К), Калиничев — Орлов — Хеффернан, Маландін — Неверов — Панков (А), Андрющенко — Булах.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Олендаренко — Чолач, Букарев — Андрейків, Сисак — Платонов; Малєтін — Панченко — Морозов (К), Рубан — Кузьменко — Німенко (А), Гончаренко — Симчук — Коржилецький, Гильманов — Ступак — Міхнов (А).

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *