Запустив феєрверк під час війни у Києві. Чоловіку за хуліганство загрожує обмеження волі на 5 років

25-річному чоловіку, що вночі запускав феєрверк у Дарницькому районі Києва, повідомлено про підозру у вчиненні грубого порушення громадського порядку, йому за хуліганство загрожує обмеження волі на 5 років. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають Українськi Новини.              

Як встановлено, 23 травня о пів на 4 ранку, підозрюваний попри дію комендантської години, гуляв Дарницьким районом та вирішив запустити феєрверк. В цей час частина району перебувала у темряві через відключення світла, тож яскраві спалахи та гучні звуки вибухів налякали мешканців багатоповерхівок.

Підозрюваний пояснив свій вчинок тим, що йому було цікаво побачити звукові та світлові ефекти феєрверків, які він напередодні знайшов на смітнику.

За хуліганство йому загрожує покарання у вигляді штрафу або пробаційного нагляду на строк до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділом дізнання Дарницького УП ГУНП у місті Києві.

Як повідомляли Українськi Новини, к квітні у Києві чоловіка засудили за те, що він з товаришем на підпитку запускав феєрверки з вікна. Сусіди переплутали забавку з польотом «Шахедів». Тоді суд призначив чоловіку покарання у вигляді 1 року обмеження волі з випробовувальним терміном в 1 рік.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *