Збив чоловіка і залишив помирати: винуватцю смертельної ДТП у Броварах обрали запобіжний захід

Два місяці під вартою проведе водій, який за версією слідчих, збив на смерть пішохода, втік і майже два тижні переховувався. Сталося це у Броварах Київської області. Напередодні він сам з’явився до поліції, однак провини не визнає. На місці трагедії встановили «лежачих поліцейських», які обмежують швидкість автомобілів — цього місцеві від міської влади вимагали кілька років.

4 грудня автомобіль збив пішохода — 27-річного Микиту Медину. Хлопця на узбіччі знайшли перехожі у непритомному стані, лікарі два дні намагалися врятувати життя, однак не вдалося. Водій навіть не вийшов з автомобіля і втік. Транспорт з пошкодженнями поліцейські знайшли, а от кермувальника шукали майже два тижні, поки він сам із адвокатом не прийшов до поліції. Напередодні йому обирали запобіжний захід. Підозрюваний, який вже був раніше засуджений умовно, заявив: за кермом був не він. Але суд відправив чоловіка на два місяці під варту.

Мати загиблого чоловіка Галина Медина каже: напередодні у суді вибачень і відповідей від підозрюваного не почула.

Вулиця, на якій сталася аварія, дублює основну, але без світлофорів, тож усі нею розганяються і об’їжджають затори. Місцеві вважають її все ж тротуаром,  а тому кілька років просили чиновників встановити знаки та обмежувачі швидкості, але марно.

Після трагедії активісти вирішили вже без узгодження із владою встановити сповільнювачі швидкості. Кажуть: не впевнені, що вони затримуються тут надовго. Своєю чергою, місцеві зауважують, що нарешті автомобілі почали пригальмовувати.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *