Окупанти за ніч десять разів обстріляли Дніпропетровщину: є руйнування, тисячі людей залишилися без світла — ОВА

Окупаційні війська за ніч проти 27 серпня десять разів обстріляли Дніпропетровську область: сім ударів завдали по Нікопольському району, ще три — по Криворізькому.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Так, у Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Обійшлося без загиблих та постраждалих. У районний центр влучили 7 снарядів з важкої артилерії.

Внаслідок цього понівечені близько 10 приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 тисяч родин. Частину уже вдалося підключити. Аварійні бригади продовжують роботу. 

Ще понад 20 снарядів з «Градів» та важкої артилерії влучили у Марганецьку та Червоногригорівську громади: є пошкодження житла.

По Криворізькому району окупанти вдарили з «Ураганів» та ствольної артилерії. Влучили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування, проте обійшлося без постраждалих.

Попередні обстріли

За даними Резніченка, за ніч проти 26 серпня окупанти здійснили 9 обстрілів по трьох районах області: Нікопольському, Синельниківському та Криворізькому.

Нікопольський район російська армія обстріляла 5 разів за ніч — із «Градів» та важкої артилерії: понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій, перебита лінія електропередавання, близько 1000 місцевих жителів залишилися без світла.

До Марганецької громади прилетіли 5 снарядів із «Градів», до Червоногригорівської — 10 снарядів із важкої артилерії. Минулося без руйнувань та постраждалих. 

У Синельниківському та Криворізькому районі ракетний обстріл зачепив по дві громади: були руйнування, але без потерпілих. Також протягом дня 26 серпня росіяни чотири рази обстріляли Зеленодольську громаду Криворізького району.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *