Подарунок від депутата Київської обласної ради Наталії Гунько гімназії імені Степана Олійника

1 вереня в українських школах розпочався навчальний процес. Освоюють ази знань і школярі міста Бровари. За парти сіли 15,6 тисяч хлопчаків та дівчаток.

Міністерство освіти і науки ще до початку навчального року оприлюднило рекомендації для шкіл та вчителів, які допоможуть навчати учнів під час пандемії. Вони вводять нові правила для педагогів з 1 вересня та дотримання заходів безпеки. Зокрема передбачається мити руки або обробляти їх антисептиком в таких випадках: перед вживанням їжі; після кожного відвідування вбиральні; після повернення з вулиці тощо.Це вимагає від адміністрації кожного закладу повного їх дотримання, адже нехтування правилами може привести до інфікування дітей та працівників. Зрозуміло що закладам важко самим забезпечити своїх вихованців необхідними дезинфікуючими матеріалами.

Допомогти броварській гімназії імені Степана Олійника у вирішенні цього питання вирішила депутат Київської обласної ради Наталія Гунько, яка за власний кошт придбала три автоматичні стійки для дезинфекції рук і подарувала їх навчальному закладу, що значно спростить учням дотримуватися правил безпеки під час навчання.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *