Полк ССО «Азов» оголосив про набір бійців: як вступити

Полк Азов оголосив про новий набір добровольців до підрозділу ЗСУ. Також пропонують військовослужбовцям перевестися в «Азов» з інших підрозділів.

Про це йдеться в повідомленні на YouTube-каналі полку ССО «Азов».

«Запрошуємо на службу в Азовський підрозділ ЗСУ. Нам потрібні добровольці, мотивовані та стресостійкі бійці, які готові повністю присвятити своє життя боротьбі й разом подолати всі перешкоди на шляху до перемоги. Для діючих військовослужбовців є можливість переведення з інших частин», — сказано в повідомленні.

У своєму відео ССО «Азов» показали роботу підрозділу та зазначили, що «Азов» — це велика братерська спільнота близьких за духом воїнів, які об’єднані колективною мотивацією до боротьби та неймовірною жагою до перемог.

«Вірність кожного перевірена боєм, потім, кров’ю і часом. Тут добре знають, що таке честь і гідність, а у своїх душах плекають тільки найвищі моральні якості та кращі людські чесноти. Адже все це і повинна містити в собі благородна мілітаристична еліта, до якої прагне кожен з бійців», — підкреслили в «Азов».

Як вступити в полк «Азов»

Для того, щоб вступити до лав полку ССО «Азов», потрібно заповнити форму-анкету за цим посиланням.

В анкеті потрібно вказати свої особисті дані, відповісти на всі питання і написати контакти для зв’язку. Після обробки всієї інформації з добровольцем зв’яжуться телефоном.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *