Представницю Броварів Марію Бондаренко та українську збірну з плавання на відкритій воді не пустили до Парижа

Юніорська збірна команда України, до якої увійшли представники Київської області, не зможе взяти участь у чемпіонаті Європи з плавання на відкритій воді серед юніорів (Франція, Париж 23-25 липня 2021 р.), — повідомляє Федерація плавання України.

Організаційний комітет не зміг домовитись із Міністерством охорони здоров’я Франції щодо відміни обов’язкового карантину для іноземців, які прибули на територію Франції із країн червоної та помаранчевої зони (Україна входить до помаранчевої зони).

Тренерською радою та Федерацією плавання України було прийняте рішення про участь юніорської збірної з плавання на відкритій воді в етапі Кубка Європи 19 вересня у місті Рієка (Хорватія) за для надання можливості міжнародного старту українським плавцям на відкритій воді.

Відзначимо, що право представляти Київщину та країну у складі національної збірної на міжнародних стартах, тепер вже в Хорватії, виборола представниця Броварів Марія Бондаренко. Про це повідомив тренер збірної Київської області Дмитро Ларін.

https://sport-koda.org/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *