Турецька розвідка ліквідувала у Сирії лідера ІДІЛ, – Ердоган

Лідера Ісламської держави (ІДІЛ) Абу Хусейна Аль-Курейші було вбито в ході спеціальної операції, проведеної Національною розвідкою Туреччини. Розвідники виконали велику роботу, щоб вистежити його місцезнаходження та нарешті ліквідувати.

Про це президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган повідомив у його Twitter. Абу Хусейна Аль-Курейші був убитий у Сирії.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив про ліквідацію лідера терористичного угрупування «Ісламська держава» Абу Хусейна Аль-Курейші в Сирії в результаті спеціальної операції, проведеної національною розвідкою Туреччини. За словами Ердогана, розвідники довго стежили за лідером терористичного угрупування перед його ліквідацією.

«Національна розвідка Туреччини довго стежила за лідером «ІДІЛ» Абу Хусейном Аль-Курейші. Ця людина була вбита вчора в Сирії під час операції, яку провела турецька розвідка «, – зазначив Ердоган.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у ніч проти 26 січня військові Сполучених Штатів Америки ліквідували одного з ватажків терористичного угрупування «Ісламська держава» (ІДІЛ) Білала аль-Судані. Це сталося у Сомалі.

18 квітня американські військові внаслідок вертолітного рейду на північ Сирії ліквідували одного з ватажків терористичної організації «Ісламська держава». За даними США, він відповідав за підготовку терактів у Європі та на Близькому Сході.

Наприкінці листопада 2022 року стало відомо про ліквідацію лідера бойовиків терористичної організації «Ісламська Держава» Абу аль-Хасан аль-Хашемі аль-Кураїші. Його наступником обрали Абу аль-Хусайна аль-Хусайні аль-Кураші.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *