«Українська команда» відправила на передову першу партію дронів-камікадзе

Волонтерський штаб «Українська команда» відправив захисникам на передову першу партію дронів-камікадзе, кошти на які донатили тисячі українців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення штабу у Facebook.

«Перша партія дронів-камікадзе, на які ви зібрали кошти, вже відправилась на фронт разом з кілограмом вибухівки та вашими «вибуховими посланнями» оркам. Наші волонтери побували на виробництві безпілотників і прикріпили до кожного з них записку з побажаннями, які були обрані серед інших патріотичних побажань учасників нашого збору», — йдеться у повідомленні.

Серед побажань російським загарбникам, зокрема, були такі: «На концерт Кобзона», «З Бучі за Руслана, батька 3-х синів! Алла», «Щоб «хароших рускіх» було більше. Андрій» і тд.

Також серед цих дронів є один іменний дрон, на який задонатила 32 000 грн Валерія. З надписом: «Від дідуся та 5 онуків».

«Наш збір «Вибухове послання» триває. Ви задонатили вже мільйон гривень з необхідних 3,5 млн. Залишилося ще 2,4 млн грн! Донатьте! В коментарях пишіть свої вибухові послання ворогу. Ми відправимо їх нашими «злими птахами»! Ваші послання стануть останніми словами в житті окупантів», — наголошують у штабі.

Долучитися: ПриватБанкМонобанкUA Pay або повні реквізити.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *