Історичний момент. В Ірпені почали демонтаж будинків на Гостомельському шосе

Під Києвом розпочато демонтаж будинків комплексу «Ірпінські Липки». Цей ЖК, зруйнований російськими окупантами, став сумним символом міста.

Відео демонтажних робіт 29 вересня оприлюднила депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

Ранок починаємо з демонтажу. Дуже прошу мешканців з цього моменту вірити зі мною, що разом з демонтажем ми ліквідуємо образ привида рашизму в мікрорайоні. Разом з демонтажем ми почнемо відбудову“, – прокоментувала депутатка у себе в Facebook.

Своєю чергою міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив про “активний демонтаж по Гостомельському шосе, 12, 14, 16“. Саме на Гостомельському шосе розташовано ЖК “Ірпінські Липки”. Тамтешні будинки першими постраждали внаслідок ворожого авіаудару.

Плануємо завершити роботи та вивезти все будівельне сміття за тиждень. Далі будемо розробляти проєктну документацію на нове будівництво та активно шукати фінансування на нього… Ірпінь не може жити в руїнах, місто потребує допомоги“, – наголосив мер.

Ознайомитися зі зруйнованими житловими та соціальними об’єктами в Ірпені, а також адресно допомогти в їхній відбудові можна на платформі “Фонду відновлення Ірпеня“.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *