Набирають на роботу в Rozetka: шахраї використовують нову схему обману

Інтернет-шахраї почали розсилати українцям повідомлення про роботу в компанії Rozetka. В SMS вони обіцяють хороший заробіток і небагато обов’язків. Проте в компанії повідомили, що жодного набору до штату зараз не проводять.

Як діє нова шахрайська схема — детальніше в матеріалі Styler.

Що відомо про нову схему шахраїв

Днями українці могли отримувати повідомлення від псведоменеджерів з набору персоналу до компанії Rozetka. У ньому йдеться про неповний робочий день із заробітком від 3 000 до 20 000 гривень за виконання простих завдань.

Шахраї додають, що зв’язатися з ними потрібно за посиланням через Telegram. Особливу увагу звертають на те, що «кандидат» не повинен бути молодшим за 20 років і не бути студентом.

Набирають на роботу в Rozetka: шахраї використовують нову схему обману

Скриншот Styler

Якими є результати шахрайської схеми, невідомо, проте вочевидь це новий спосіб виманювання грошей у покупців Rozetka.

Що говорять у компанії

Представники компанії зробили заяву та повідомили, що шукають співробітників лише через офіційні сайти для пошуку роботи.

«​​Знову помічаємо випадки шахрайства, коли від імені ROZETKA пропонують роботу через повідомлення у Telegram чи інші соціальні мережі, шляхом надсилання СМС тощо. Застерігаємо вас та повідомляємо — ROZETKA шукає співробітників виключно через сайти пошуку роботи», — написали вони у своєму Telegram-каналі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *